Cautare

972 de rezultate pentru "vedetecampanie cancer san" (2.58 secunde)
Divizia de Farmaceutice a inregistrat, in primele noua luni, o crestere in vanzari de 4%, datorata cererii sustinute pentru medicamentele oncologice si in special pentru moleculele destinate tratamentului cancerului de san HER2 pozitiv.
Proiectul este unul extrem de important pentru sistemul sanitar romanesc in ceea ce priveste diagnosticarea precoce a cancerului la san. Centrul de Senologie functioneaza in cadrul clinicii Chirurgie II a Spitalului Sfanta Maria si, incepand de astazi, ofera pacientelor servicii complete privind cancerul de san:
La sfarsitul anilor nouazeci ai secolului trecut, el a avut ideea de a efectua sapaturi in New Mexico, pe platoul desertic numit Plains of San Agustin, aflat la vest de orasul Socorro, in speranta ca va gasi acolo resturi din presupusul OZN prabusit la Roswell in 1947.
Magda Marincovici / mariustuca.ro) La Centrul Cardio-Chirurgie din cadrul Spitatului MS Curie, in ultimii doi ani, au fost efectuate 169 de interventii chirurgicale pentru malformatii congenitale de cord, de catre medici romani si italieni, in cadrul unui program intre Ministerul Santatii si Clinica San Donato.
4 lei, 2 lei (elevi, studenti, pensionari) xxx Sfantul Ierarh Nicolae, San Nicoara si Mos Nicolae. ... San Nicoara este o creatie a satului, si Mos Nicolae una a mediului urban. ... San Nicoara este patronul soldatilor, al marinarilor, al fetelor sarace, despre el exista legende, oamenii ii adreseaza rugaciuni.
Cea mai frumoasa femeie din Olanda poate zambi din nou In 2009 era diagnosticata cu cancer la san. A facut chimioterapie si dupa trei ani de zile a reusit sa invinga boala.
Are 54 de ani si stie foarte bine ce inseamna operatia clasica la san, deoarece in urma cu doi ani a avut cancer mamar. Anul trecut i-a fost depistata o tumora si la celalalt san.
Iulia Fratila nu a avut cancer, iar diagnosticul care i s-a pus atunci a fost de mastoza fibrochistica.
In mod special, ma bucur sa vad ca noile noastre medicamente lansate recent pentru tratamentul cancerului de san HER2 pozitiv au avut rezultate foarte bune. ... Aceasta crestere s-a datorat in special francizei de medicamente pentru tratamentul cancerului de san HER2 pozitiv si a celui pentru cancerul colorectal.
Magda Marincovici) Pentru prima data un spital privat aduce in Romania unul dintre cele mai performante sisteme de diagnosticare a cancerului la san, mamografia digitala cu tomosinteza: ... reduce iradierea si expunerile suplimentare si imbunatateste diagnosticul mamografic la persoanele cu san dens, precizeaza dr.
Incepand din luna octombrie, peste 1.000 de femei din mediul rural vor beneficia de examinari medicale gratuite in vederea depistarii cancerului de san. Campania este derulata, pentru al doilea an consecutiv, de Federația Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC).
S-au facut trei mici incizii in zona axilei, pentru a se patrunde in san. ... In versiunea clasica, cu incizii pe san, sunt posibile complicatii post-operatorii.
Cem Ä°yibozkurt, specialist ginecologie la Liv Hospital, Istanbul, Turcia, vine Samabata, 19 Martie, la Bucuresti, pentru a oferi opinia medicala gratuita pacientelor cu cancer ovarian, de san si alte afectiuni ginecologice.
In fiecare an, in SUA sunt diagnosticate peste 225.000 de cazuri de cancer la san. Noul medicament descoperit are o reducere de 49% a riscului de deces.
Coincidenta sau nu, rosia este bogata in licopen, o substanta chimica ce reduce considerabil riscul bolilor inimii si ale vaselor sangvine, in special a celor coronariene, dar si a anumitor forme de cancer. ... Continand acid folic, el reduce riscul displaziei cervicale care poate degenera in cancer de col uterin.
Marioara Murarescu a aflat in urma cu patru ani ca sufera de cancer. ... In 2008, Marioara Murarescu a primit o veste cumplita din partea medicilor, care i-au spus ca are cancer la san.
Unii spun ca este foarte util in toate variantele de cancer.
In luna mai a anului trecut, le-a scris fanilor sai despre aceasta intervenite preventiva, marturisind ca a luat hotarare dupa ce a aflat ca este purtatoarea genei BRCA1, care ii crestea riscul de a dezvolta cancer la san.
Despre BPA se cunoaste faptul ca imita estrogenul si ca afecteaza sistemul hormonal, iar studiile au facut legatura intre acesta si riscuri crescute de imbolnavire de cancer, diabet si boli de inima.
canabisul nu doar ca amelioreaza si trateaza durerile unui bolnav de cancer, ci ajuta la vindecarea acestei suferinte. ... Efecte productive s-au constatat in special asupra cancerului la ficat si la san, scrie sursa citata.
google-analytics.com